Onderhoud

 

Naast schoenreparaties zijn wij gespecialiseerd in het onderhoud van alle lederwaren. Wij voeren het merk Saphir, een heel natuurlijk product op basis van bijenwas.

 

 

Saphir heeft naast een uitgebreide kleurcollectie aan schoenpoets ook onderhoudsproducten voor tassen, kleding en meubels, in diverse tinten. Tot deze lijn behoren ook leerverf en onderhoudsmiddelen voor suède en nubuck.

 

Daarnaast hebben wij in ons assortiment ook een aantal producten van het merk Collonil. Bijvoorbeeld de Color Cream in diverse metallic kleuren voor het onderhoud van schoeisel van metallic materialen, en de beschermende en voedende spray voor suède en nubuck, in alle beschikbare kleuren. Als één van de weinigen hebben wij van Collonil ook in huis de Dress Impregneer spray voor onderhoud van leren kleding en tassen, die gemaakt zijn van glad leer, suède en nubuck, of combinaties daarvan.

 

Wij kunnen U uiteraard ook helpen aan overig poetsgerei als in- en uitpoetsborstels, poetsdoeken, snelglansborstels en suèdeborstels, en tevens luxe schoenpoetskisten.

 

In onze zaak hebben we van het merk Barth een groot assortiment veters in verschillende lengtes, dikten en kleuren. In wandel-/bergschoenenveters is er ook een ruime keuze, en daarnaast zijn er de dunne wax veters in veel verschillende tinten.

Om Uw schoeisel goed in model te houden hebben wij diverse soorten schoenspanners en laarzenspanners in voorraad.